Loading Events
  • This event has passed.

New York – Seminar – Kabare ”ONE STVARI”

Details

Date:
September 22, 2019
Time:
7:00 PM - 8:30 PM UTC-6
Cost:
$45

Organizer

4D Production, Inc
Phone:
(872) 228 7067
Email:
info@surpys.com
View Organizer Website

Venue

The Cutting Room
44 E. 32nd St.
New York, NY 10016 United States
+ Google Map
Phone:
(872) 228 7067
View Venue Website

O PREDSTAVI:

„ONE STVARI“ su mešavina između seminara, kabarea, monodrame, terapije i prezentacije.

Glavni i jedini lik je seksualni i bračni terapeut Dr Agoljub.

Reč je o vrsti smeho-terapije sa idejom da zabavi ali i pomogne svima onima koji uspeju da prepoznaju i neki svoj problem ali oklevaju da potraže seksualnog terapeuta ili bračnog savetnika.

 

Komad predstavlja kreativan spoj profesionalnog iskustva i nekih univerzalnih istina kada je reč o odnosima među polovima.

Akcenat je samo naizgled na seksu ali neprestano se zalazi i šire i dublje, uz analizu i svih ostalih aspekata zajedničkog života i odnosa između muškarca i žene.

 

Iako je tema seksa i seksualnog (ne)zadovoljstva već sama po sebi škakljiva, izvođenje nikad ne prelazi granice dobrog ukusa.

 

Predstava „ONE STVARI“ je igrana preko 200 puta, uvek pred prepunim salama uz traženu kartu više.

Gostovala je u skoro svim pozorištima i domovima kulture u Srbiji i širom sveta.

 

O GLUMCU:

Rođen 1962. godine, Dragoljub Ljubičić Mićko je poznat pre svega po svojoj višedecenijskoj karijeri glumca humoriste, satiričara, kao i scenariste i to prvobitno u okviru nekada jako popularne humorističko-satirične pozorišne trupe pod imenom „Indexovo radio pozorište“, koja je najangažovanije delovala u drugoj polovini osamdesetih na radiju, kao i tokom devedesetih na pozorišnoj sceni.
Osim u “Indexovom radio pozorištu”, glumio je i u nizu domaćih i stranih filmova i televizijskih serija, a imao je i nekoliko autorskih televizijskih serijala od kojih je jedan još u toku:

 

– „Pozovi M… ili će on tebe“ – 2007.

– „Lekoviti show“ – 2015.

– „PLjiŽ“ – 2018/2019. (u toku je treća sezona)

 

Mićko se već 35 godina bavi marketingom u sopstvenoj firmi „Tim talenata“, muzikom, ali i pisanjem, pa se njegove humorističko-satirične knjige „Nacionalni park Srbija“ 1 i 2 (u dva dela) mogu pronaći u skoro svačijoj kućnoj biblioteci.

 

Najradije se bavi humorom proizašlim iz mentaliteta, kao i karakternom imitacijom, a poznat je i po brojnim sugestivno dočaranim likovima srpskih političara, kako prošlih, tako i aktuelnih.

 

Zvanični YouTube kanal Dragoljuba Ljubičića Mićka: https://www.youtube.com/user/forbanxx